top of page

NYÅRSMENY

Från kl. 12.00 31/12

NYÅRSKASSEN

Beställ senast 29/12
Hämta från kl. 12.30 31/12

Bakad oxfilé carpaccio medaljonger, serveras med torkade röda vinbär, päron konfektyr, svartvinbärsbalsamico, amerikanska pannkakor, endivesallad, rostade hasselnötter och hyvlad västerbottensost. (laktos, nötter, gluten, ägg)

 - - - - - - - - - - - 

Oxfilé tournedos, serveras med västerbottenost potatiskroketter, tryffel- och portvinssås, smörstekta sockerärtor, sparrisoch purjolök.

 

​​eller

 

Halstrad piggvarsfilé, serveras med skummad beurre blanc sås, champagnesorbet, dillkokt mandelpotatis, löjrom och rödbetsolja.

 

 - - - - - - - - - - - 

 

Dessert variation

Triss i dessert med tiramisu, hallon panna cotta och chokladtryffel.

 

 

549 kr

VEG-KASSEN

Rotfruktsterrine, serveras med rotselleri- och rödbetskräm, friterade risnudlar, stekt grönkål och smetana kräm.

 - - - - - - - - - - - 

 

Bakad rotselleri i brynt smör, serveras med kronärtskockspuré, friterad grönkål, örtkräm, rostade hasselnötter och sotade sparrisar.

 

 - - - - - - - - - - - 

 

Dessert variation

Triss i dessert med tiramisu, hallon panna cotta och chokladtryffel.

 

 

449 kr

bottom of page