
À LA CARTE
FÖRRÄTTER
Kantarellsoppa Med Oststänger
Gräddig kantarellsoppa som serveras med knapriga oststänger med Västerbottensost samt crème fraiche.
159 kr
Vit Sparris Med Citronhollandaise
Kokta vit sparris som serveras med citronhollandaise, löjrom och gräslök.
159 kr
Toast Skagen
Skagenröra på smörstekt bröd, toppad med löjrom och dill.
Förrätt
149 kr
Huvudrätt
229 kr
Ost Och Chark
Serveras med focaccia, marmelad, gröna oliver.
Förrätt
139 kr
Huvudrätt
229 kr
Vitlöksbröd
Serveras med tzatziki.
49 kr
VARMRÄTTER
Magret De Canard Au Miel På Urbenad Ankbröst
”1959 Utvecklades i sydvästra Frankrike av Michelin-kocken André Daguin, som lade till den på sin meny på Hôtel de France i Auch” Ankbröst med smak av örter, vitlök och rosmarin, serverat med cognacapelsinsås, vit sparris och potatiskaka.
289 kr
Oxfilé Tournedos
Grillad oxfilé som serveras med potatiskaka och karamelliserade rotfrukter, rödvinssås samt tryffelsmör.
329 kr
Scaloppine Al Limone
Italiensk klassiker med mycket delikata skivor av kalvfilé som är stekt i panna med vitvin, ört-smör, serveras med krämig citronsås och persiljepotatis.
289 kr
Hjortgryta Au Vin Rouge
Mustig gryta på hjortkött, svamp, rotfrukter, cumberlandsylt och potatispuré.
259 kr
Rökt Wagyu-Burgare
Wagyukött serveras med rökt scamorza (är en italiensk ost som är gjord på komjölk och har en distinkt rökt smak), Speck (lufttorkad, svagt rökt skinka, en specialitet från norra Italien) Sallad, soltorkade tomater, karamelliserad lök, pommes och jalapenocheddardipp.
249 kr
Tryffel- Wagyu Burgare
Wagyukött som serveras med Fontina DOP (hårdost från Aostadalen, produceras med rå helmjölk från Valdostana-nötkreatur av raserna svart, röd och kastanj), krispig fläsksida, sallad, tryffelbearnaise, soltorkade tomater, pommes och bearnaisedipp.
249 kr
Räkfylld Hälleflundrafilé
Serveras med smörsås, jordärtskockspuré som får fin smak av äpple samt syltade kantareller.
299 kr
Fjällröding Med Dill- Och hummersås
Marinerad fjällröding som serveras med handskalade räkor, potatispuré, sockerärtor, dill- och hummersås.
289 kr
Moules Frites
Marinerad belgiska musslor i vitvinssås, vitlök, basilika, smör, schalottenlök. Serveras med citron, grillat bröd, pommes frites, aioli.
259 kr
Karljohansvamp Pappardelle
Färsk pappardelle som serveras med gräddstuvad karljohansvamp i vitlök och rosmarin. Toppning med riven pecorino.
249 kr
Friterad Chévre Burgare
Serveras med honung- och chilidressing, färsk tomat, picklad rödlök, valnötter, ruccola. Pommes och tryffelbearnaise.
249 kr
BARNMENY
Pannkakor
Hallonsylt, grädde.
69 kr
Hamburgare
Ost, pommes frites.
99 kr
Barn Pizza
99 kr
Köttbullar
Gräddsås, potatispuré, lingon.
99 kr
DESSERT
Glass
2 kulor glass med färska bär.
65 kr
Prinsesstårta
Hemmagjord sockerkaka som serveras i glas tillsammans med grön marsipan, vaniljkräm och sylt.
109 kr
Hemlagade Blåbärsvåfflor
Toppasmed varm chokladsås, vispat grädde och färska jordgubbar.
109 kr
Crème Brûlée
99 kr