top of page

À LA CARTE



FÖRRÄTTER




Kantarellsoppa Med Oststänger

Gräddig kantarellsoppa som serveras med knapriga oststänger med Västerbottensost samt crème fraiche.

159 kr



Vit Sparris Med Citronhollandaise

Kokta vit sparris som serveras med citronhollandaise, löjrom och gräslök.

159 kr



Toast Skagen

Skagenröra på smörstekt bröd, toppad med löjrom och dill.

Förrätt

149 kr


Huvudrätt

229 kr



Ost Och Chark

Serveras med focaccia, marmelad, gröna oliver.

Förrätt

139 kr


Huvudrätt

229 kr



Vitlöksbröd

​Serveras med tzatziki.

49 kr




​​VARMRÄTTER​




Magret De Canard Au Miel På Urbenad Ankbröst

”1959 Utvecklades i sydvästra Frankrike av Michelin-kocken André Daguin, som lade till den på sin meny på Hôtel de France i Auch” Ankbröst med smak av örter, vitlök och rosmarin, serverat med cognacapelsinsås, vit sparris och potatiskaka.

289 kr



Oxfilé Tournedos

Grillad oxfilé som serveras med potatiskaka och karamelliserade rotfrukter, rödvinssås samt tryffelsmör.

329 kr



Scaloppine Al Limone

Italiensk klassiker med mycket delikata skivor av kalvfilé som är stekt i panna med vitvin, ört-smör, serveras med krämig citronsås och persiljepotatis.

289 kr



Hjortgryta Au Vin Rouge

Mustig gryta på hjortkött, svamp, rotfrukter, cumberlandsylt och potatispuré.

259 kr



Rökt Wagyu-Burgare

Wagyukött serveras med rökt scamorza (är en italiensk ost som är gjord på komjölk och har en distinkt rökt smak), Speck (lufttorkad, svagt rökt skinka, en specialitet från norra Italien) Sallad, soltorkade tomater, karamelliserad lök, pommes och jalapenocheddardipp.

249 kr



Tryffel- Wagyu Burgare

Wagyukött som serveras med Fontina DOP (hårdost från Aostadalen, produceras med rå helmjölk från Valdostana-nötkreatur av raserna svart, röd och kastanj), krispig fläsksida, sallad, tryffelbearnaise, soltorkade tomater, pommes och bearnaisedipp.

249 kr



Räkfylld Hälleflundrafilé

Serveras med smörsås, jordärtskockspuré som får fin smak av äpple samt syltade kantareller.

299 kr



Fjällröding Med Dill- Och hummersås

Marinerad fjällröding som serveras med handskalade räkor, potatispuré, sockerärtor, dill- och hummersås.

289 kr



Moules Frites

Marinerad belgiska musslor i vitvinssås, vitlök, basilika, smör, schalottenlök. Serveras med citron, grillat bröd, pommes frites, aioli.

259 kr



Karljohansvamp Pappardelle

Färsk pappardelle som serveras med gräddstuvad karljohansvamp i vitlök och rosmarin. Toppning med riven pecorino.

249 kr



Friterad Chévre Burgare

Serveras med honung- och chilidressing, färsk tomat, picklad rödlök, valnötter, ruccola. Pommes och tryffelbearnaise.

249 kr




BARNMENY




Pannkakor

Hallonsylt, grädde.

69 kr



Hamburgare

Ost, pommes frites.

99 kr



Barn Pizza

99 kr



Köttbullar

Gräddsås, potatispuré, lingon.

99 kr




​​​DESSERT




Glass

2 kulor glass med färska bär.

65 kr



Prinsesstårta

Hemmagjord sockerkaka som serveras i glas tillsammans med grön marsipan, vaniljkräm och sylt.

109 kr



Hemlagade Blåbärsvåfflor

Toppasmed varm chokladsås, vispat grädde och färska jordgubbar.

109 kr



Crème Brûlée

99 kr


bottom of page